Inloggen

Ben je geen klant bij AVEM, maar zijn jij of je partner werkzaam in een van de cruciale beroepsgroepen? Dan kan je kind, mits je voldoet aan de volgende criteria, bij ons terecht. 

Voor de 0-4 jarigen hebben we een locatie in Oss en een locatie in Schaijk waar je voor opvang terecht kunt. 

  • Oss                  Locatie Kersenlaan, Kersenlaan 3
  • Schaijk            Locatie ’t Hoefke, Bossestraat 8a

In Oss sluiten kinderen van de bso aan bij hun eigen geclusterde schoollocatie; in Schaijk op een van onze bso locaties.

Om gebruik te maken van onze diensten kun je je kind(eren) via deze link aanmelden, https://www.avem-kinderopvang.nl/algemeen/inschrijven-contact waarna een medewerker van afdeling Planning & Plaatsing contact met je opneemt. Aanmelden kan tot uiterlijk 12.30 uur voorafgaand aan de eerste opvangdag.

24 uurs- opvang

Wij bieden 24- uurs opvang voor kinderen in de gemeente Oss en Landerd. Deze opvang is bedoeld voor mensen die werken in de gezondheidszorg of in andere cruciale beroepen Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze afdeling planning & plaatsing. T: 0412-405031

Opvang kwetsbare kinderen

In samenwerking met de gemeente Oss en Landerd beiden wij opvang aan kwestbare kinderen. Contactpersoon voor de hulpverlener (CJG, BJG en jeugdzorginstellingen) T: 0412-405031


Om gezondheidsredenen vangen we geen kinderen op met (milde) gezondheidsklachten als hoesten en niezen, verkoudheid, luchtwegklachten of koorts (+38 graden).

Voor vragen & antwoorden kun je terecht op Rijksoverheid.nl/coronavirus en GGD hart van Brabant. Op deze websites staat de meest actuele informatie.